Casal d’estiu d’Alp 2022

“Construïm!” és la nostra proposta de casal d’estiu que enguany pretén poder donar veu als infants i joves del casal i acompanyar-los en el seu propi procés d’aprenentatge d’estratègies que els ajudin a moure’s i interactuar en un entorn cada vegada més canviant i complex.

Des de Quiràlia entenem el casal d’estiu com un espai on els infants i joves han de poder gaudir del temps de vacances de forma plena i enriquidora. Un espai de diversió i, al mateix temps, d’aprenentatge i transmissió d’actituds, aptituds, valors i hàbits on poder establir relacions de convivència i poder compartir moments i experiències. És per això que es faran jocs tradicionals i cooperatius, gimcanes, jocs de pistes, tallers, danses i cançons, contes, jocs d’aigua, expressió corporal, dinàmiques de cohesió, treball emocional, assemblees, dinàmiques de grup, sortides per l’entorn…

Per a fer-ho gaudirem de la companyia de la Família ViD: Rò-ViD, Bi-ViD, Cat-ViD, Fit-ViD, Ca-paç, Glo-ViD. Una colla de personatges que, combinant la tradició i la innovació en el lleure educatiu, ens proposarà reptes, jocs, danses, descobertes, cançons, experiments, sortides, etc.

 

 

 Viu un estiu ple d’aventures i construeix amb Quiràlia!

 

DATES DEL CASAL I DE LES INSCRIPCIONS

Enguany el Casal es farà del 4 de juliol fins al 2 de setembre de 2022.

Està adreçat a infants de 3 a 12 anys, i es farà en horari de matí de les 9h a les 13h (amb la possibilitat de serveis complementaris). El formulari d’inscripció estarà operatiu del 16 de maig fins al 10 de juny de 2022. Un cop passades aquestes dates, en cas d’estar interessades en el casal, caldrà contactar amb Quiràlia i preguntar per l’Àrea de Casals d’Estiu.

 

HORARIS I SERVEIS

8 h a 9 h – Acollida Matinal

9 h a 13 h – Casal de Matí

13 h a 15 h – Servei de Menjador (cuiner de l’escola)

15 h a 17 h – Casal de Tarda

 

TAULA DE PREUS I DESCOMPTES

10% de descompte pel 2n germà

15% de descompte pel 3r germà

 

REUNIÓ INFORMATIVA

El pròxim dilluns dia 23 de maig a les 19:00 h es realitzarà la reunió informativa del casal. Per assistir-hi, només cal clicar en aquest enllaç de Zoom (https://us02web.zoom.us/j/84484465447).

 

COM FER LA INSCRIPCIÓ?

Per fer la inscripció del teu fill/a al Casal cal que omplis el formulari que trobaràs sota aquestes línies. T’expliquem com fer-ho:

 • Omple el formulari amb les dades de l’infant i dels responsables legals.
 • Omple les dades mèdiques de l’infant.
 • Selecciona els serveis i setmanes que vols inscriure el teu fill/a.
 • De cada setmana escollida se t’obra un desplegable. Selecciona, només si ho necessites els serveis extres (acollida matí, menjador…).
 • Marca les autoritzacions que acceptes (les que no, deixa-les sense marcar).
 • Accepta l’avís legal i l’acceptació de condicions.
 • Escull el mètode de pagament (Targeta Bancària o Transferència Bancària).
 • Ja pots accedir al tràmit de pagament.
 • Serveis esporàdics de només un dia s’haurà de notificar a la coordinadora del casal i abonar en efectiu a l’equip del casal (el mateix dia).

 

DOCUMENTACIÓ

El primer dia de Casal, s’haurà de portar la fitxa d’inscripció impresa i signada a més de:

 • Fotocòpia targeta sanitària infant.
 • Fotocòpia de carnet de vacunació al dia.
 • Certificat mèdic d’al·lèrgies o intoleràncies en cas d’haver posar en la inscripció que té alguna al·lèrgia o intolerància (si es tenen).
 • Fotocòpia carnet família nombrosa o monoparental en cas de ser-ho.

 

PROTOCOLS DE PAGAMENTS

Per tal de finalitzar el procés d’inscripció cal efectuar el pagament.

 • Amb Targeta: El propi formulari et redirigirà al formulari de pagament on hauràs d’introduir les dades de la targeta (número de la targeta, data de caducitat i codi de seguretat). Un cop fet rebràs un correu electrònic amb la confirmació de la reserva i el resum de les dades facilitades, els serveis contractats, etc.
 • Per transferència bancària: Rebràs un correu electrònic amb la confirmació de la reserva, el resum de dades facilitades, els serveis contractats, etc. En el mateix missatge s’indica el número de compte on efectuar la transferència i el concepte o indicacions que cal que hi constin. Un cop fet el pagament, caldrà fer arribar el comprovant de rebut per correu electrònic (casalsestiu@quiralia.cat).

 

PER MÉS INFORMACIÓ

Trucant a Quiràlia en el Tel. 938514855 o escrivint un correu a casalsestiu@quiralia.cat

Trucant a l’Ajuntament d’Alp en el Tel. 972890017

INSCRIPCIONS TANCADES

Del 4 de juliol al 2 de setembre 2022

De 3 a 12 anys

Escola Bac de Cerdanya

Mancomunitat Intermunicipal

AUTORITZACIONS

Declaració responsables COVID-19

Presentació Reunió Famílies - Casal d'estiu Alp 2022