Casal de Lloret de Mar 2022

“Construïm!” és la nostra proposta de casal d’estiu que enguany pretén poder donar veu als infants i joves del casal i acompanyar-los en el seu propi procés d’aprenentatge d’estratègies que els ajudin a moure’s i interactuar en un entorn cada vegada més canviant i complex.

Des de Quiràlia entenem el casal d’estiu com un espai on els infants i joves han de poder gaudir del temps de vacances de forma plena i enriquidora. Un espai de diversió i, al mateix temps, d’aprenentatge i transmissió d’actituds, aptituds, valors i hàbits on poder establir relacions de convivència i poder compartir moments i experiències. És per això es faran jocs tradicionals i cooperatius, gimcanes, jocs de pistes, tallers, danses i cançons, contes, jocs d’aigua, expressió corporal, dinàmiques de cohesió, treball emocional, assemblees, dinàmiques de grup, sortides per l’entorn…

Per a fer-ho gaudirem de la companyia de la Família ViD: Rò-ViD, Bi-ViD, Cat-ViD, Fit-ViD, Ca-paç, Glo-ViD. Una colla de personatges que, combinant la tradició i la innovació en el lleure educatiu, ens proposarà reptes, jocs, danses, descobertes, cançons, experiments, sortides, etc.

Viu un estiu ple d’aventures i construeix amb Quiràlia!

 

DATES DEL CASAL, CASALET I DE LES INSCRIPCIONS

Enguany el CASAL es farà de l’1 de juliol fins al 31 d’agost de 2022, i està adreçat a infants de 3 a 12 anys, i es farà en horari de matí de les 9h a les 13h (amb la possibilitat de serveis complementaris). Les inscripcions estarà obertes a l’Ajuntament de Lloret de Mar del 16 fins al 26 de maig de 2022. Un cop passades aquestes dates en cas d’estar interessades en el casal caldrà contactar amb l’Ajuntament de Lloret de Mar.

Pel que fa als CASALETS es faran de l’1 al 31 d’agost de 2022, i està adreçat a infants de 0 a 3 anys de les escoles bressol municipals de Lloret de Mar.

 

HORARIS I SERVEIS

8h a 9h – Acollida Matinal

9h a 13h – Casal de Matí

13h a 15h – Servei de Menjador

 

REUNIÓ INFORMATIVA

Lloc: Escola Pere Torrent
Dia: 28/06/2022
Hora: 19.00 h

 

DOCUMENTACIÓ

El primer dia de Casal, s’haurà de portar la fitxa d’inscripció impresa i signada a més de:

  • Fotocòpia targeta sanitària infant.
  • Fotocòpia de carnet de vacunació al dia.
  • Certificat mèdic d’al·lèrgies o intoleràncies en cas d’haver posar en la inscripció que té alguna al·lèrgia o intolerància (si es tenen).
  • Fotocòpia carnet família nombrosa o monoparental en cas de ser-ho.

 

PER MÉS INFORMACIÓ

Trucant a Quiràlia en el Tel. 938514855 o escrivint un correu a info@quiralia.cat / casalsestiu@quiralia.cat

Trucant a l’Ajuntament en el Tel. 938080051

 

FORMLARI INSCRIPCIONS ACOLLIDA MATINAL I MENJADOR 

INSCRIPCIONS TANCADES

Casal -> de l’1 juliol al 31 d’agost 2022 | Casalets-> de l’1 al 31 d’agost 2022

Casal -> de 3 a 12 anys | Casalets -> de 0 a 3 anys

Casal-> Escola Pere Torrent | Casalets -> Pendent confirmar

Ajuntament de Lloret de Mar

AUTORITZACIONS

Sol·licitud Casal d'estiu Pere Torrent 2022