Casal de Malgrat de Mar 2022

“Construïm!” és la nostra proposta de casal d’estiu que enguany pretén poder donar veu als infants i joves del casal i acompanyar-los en el seu propi procés d’aprenentatge d’estratègies que els ajudin a moure’s i interactuar en un entorn cada vegada més canviant i complex.

Des de Quiràlia entenem el casal d’estiu com un espai on els infants i joves han de poder gaudir del temps de vacances de forma plena i enriquidora. Un espai de diversió i, al mateix temps, d’aprenentatge i transmissió d’actituds, aptituds, valors i hàbits on poder establir relacions de convivència i poder compartir moments i experiències. És per això que es faran jocs tradicionals i cooperatius, gimcanes, jocs de pistes, tallers, danses i cançons, contes, jocs d’aigua, expressió corporal, dinàmiques de cohesió, treball emocional, assemblees, dinàmiques de grup, sortides per l’entorn…

Per a fer-ho gaudirem de la companyia de la Família ViD: Rò-ViD, Bi-ViD, Cat-ViD, Fit-ViD, Ca-paç, Glo-ViD. Una colla de personatges que, combinant la tradició i la innovació en el lleure educatiu, ens proposarà reptes, jocs, danses, descobertes, cançons, experiments, sortides, etc.

 

 Viu un estiu ple d’aventures i construeix amb Quiràlia!

 

DATES DEL CASAL I DE LES INSCRIPCIONS

Enguany el Casal es farà del 1 de juliol fins al 31 d’agost de 2022, tenint en compte que els dies 15 i 16 d’agost són festiu.

Està adreçat a infants i joves de 3 a 15 anys, i es farà en horari de matí de les 9h a les 13h i de 16h a 19h (amb la possibilitat d’acollida matinal de 8h a 9h). El formulari d’inscripció estarà operatiu a partir del 10 de juny fins al 15 de juny de 2022. Un cop passades aquestes dates, en cas d’estar interessades en el casal, caldrà contactar amb Quiràlia i preguntar per l’Àrea de Casals d’Estiu.

Per inscripcions d’infants amb necessitats educatives especials i que requereixin de suport durant el Casal cal escriure prèviament a casalsestiu@quiralia.cat per consultar requisits, disponibilitat de places i acordar l’entrevista.

 

HORARIS I SERVEIS

8 h a 9 h – Acollida Matinal
9 h a 13 h – Casal de Matí
16 h a 19h – Casal de Tarda

 

TAULA DE PREUS

Casal d’estiu matí i tarda –> 160,00 € (mes sencer)
Casal d’estiu matí –> 120,00 € (mes sencer)
Casal d’estiu tarda –> 120,00 € (mes sencer)

Acollida matinal (mes sencer) –> 40,00 €
Acollida matinal (dia esporàdic) –> 3,00 €

Per a tots aquests serveis s’estableix la següent matrícula, no retornable 25,00 €

 

Bonificacions a les tarifes per a famílies nombroses o monoparentals:

– Categoria general: 10%
– Categoria especial: 20%

 

REUNIÓ INFORMATIVA

El pròxim dilluns dia 27 de juny a les 19h a Ca l’Arnau (c/ Bellaire, 2), es realitzarà la reunió informativa del casal en format presencial.

 

COM FER LA INSCRIPCIÓ?

Per fer la inscripció del teu fill/a al Casal cal que omplis el formulari que trobaràs sota aquestes línies. T’expliquem com fer-ho:

 • Omple el formulari amb les dades de l’infant i dels responsables legals.
 • Omple les dades mèdiques de l’infant.
 • Selecciona els serveis i mes que vols inscriure el teu fill/a.
 • De cada mes escollit se t’obre un desplegable. Selecciona, només si ho necessites el servei extra (acollida matí).
 • Marca les autoritzacions que acceptes (les que no, deixa-les sense marcar).
 • Accepta l’avís legal i l’acceptació de condicions.
 • Escull el mètode de pagament (Targeta Bancària o Transferència Bancària).
 • Ja pots accedir al tràmit de pagament.

 

DOCUMENTACIÓ

El primer dia de Casal, s’haurà de portar la fitxa d’inscripció impresa i signada a més de:

 • Fotocòpia targeta sanitària infant.
 • Fotocòpia de carnet de vacunació al dia.
 • Certificat mèdic d’al·lèrgies o intoleràncies en cas d’haver posar en la inscripció que té alguna al·lèrgia o intolerància (si es tenen).
 • Fotocòpia carnet família nombrosa o monoparental en cas de ser-ho.

 

PROTOCOLS DE PAGAMENTS

Per tal de finalitzar el procés d’inscripció cal efectuar el pagament.

 • Amb Targeta: El propi formulari et redirigirà al formulari de pagament on hauràs d’introduir les dades de la targeta (número de la targeta, data de caducitat i codi de seguretat). Un cop fet rebràs un correu electrònic amb la confirmació de la reserva i el resum de les dades facilitades, els serveis contractats, etc.
 • Per transferència bancària: Rebràs un correu electrònic amb la confirmació de la reserva, el resum de dades facilitades, els serveis contractats, etc. En el mateix missatge s’indica el número de compte on efectuar la transferència i el concepte o indicacions que cal que hi constin. Un cop fet el pagament, caldrà fer arribar el comprovant de rebut per correu electrònic (casalsestiu@quiralia.cat).

 

PER MÉS INFORMACIÓ

Trucant a Quiràlia en el Tel. 938514855 o escrivint un correu a casalsestiu@quiralia.cat

 

INSCRIPCIONS DISPONIBLES DEL 10 AL 15 DE JUNY 2022

INSCRIPCIONS TANCADES

Del 1 de juliol al 31 d’agost 2022

De 3 a 15 anys

Escola Marià Cubí i Soler

Ajuntament de Malgrat de Mar