Casal d’estiu Escola El Pilar – Premià de Mar

 

L’estiu arribarà, les piscines obriran i, just quan l’escola ens acomiadi, desenes d’aventures ens estaran esperant! Aquest estiu ens construirem!

“Construïm!” és la nostra proposta de casal d’estiu que enguany pretén poder donar veu als infants i joves del casal i acompanyar-los en el seu propi procés d’aprenentatge d’estratègies que els ajudin a moure’s i interactuar en un entorn cada vegada més canviant i complex.

Des de Quiràlia entenem el casal d’estiu com un espai on els infants i joves han de poder gaudir del temps de vacances de forma plena i enriquidora. Un espai de diversió i, al mateix temps, d’aprenentatge i transmissió d’actituds, aptituds, valors i hàbits on poder establir relacions de convivència i poder compartir moments i experiències. És per això es faran jocs tradicionals i cooperatius, gimcanes, jocs de pistes, tallers, danses i cançons, contes, jocs d’aigua, expressió corporal, dinàmiques de cohesió, treball emocional, assemblees, dinàmiques de grup, sortides per l’entorn…

Per a fer-ho gaudirem de la companyia de la Família ViD: Rò-ViD, Bi-ViD, Cat-ViD, Fit-ViD, Ca-paç, Glo-ViD. Una colla de personatges que, combinant la tradició i la innovació en el lleure educatiu, ens proposarà reptes, jocs, danses, descobertes, cançons, experiments, sortides, etc.

 Viu un estiu ple d’aventures i construeix amb Quiràlia!

 

DATES DEL CASAL I DE LES INSCRIPCIONS

Enguany el Casal es farà del 27 de juny fins al 29 de juliol de 2022.
Està adreçat a infants de 3 a 12 anys, i es farà en horari de matí de les 9h a les 13h. Les inscripcions estarà obertes a l’AFA del 9 al 31 de maig de 2022. Un cop passades aquestes dates en cas d’estar interessades en el casal caldrà contactar amb Quiràlia i preguntar per l’Àrea de Casals d’Estiu.

 

HORARIS I SERVEIS

9h a 13h – Casal de Matí

 

TAULA DE PREUS

59€ preu setmana socis Ampa

63€ preu setmana No socis Ampa

 

COM FER LA INSCRIPCIÓ?

Per inscriure’s, cal fer-ho a través de l’AFA Escola El Pilar.

 

DOCUMENTACIÓ

El primer dia de Casal, s’haurà de portar la fitxa d’inscripció impresa i signada a més de:

  • Fotocòpia targeta sanitària infant
  • Fotocòpia de carnet de vacunació al dia.
  • Certificat mèdic d’al·lèrgies o intoleràncies en cas d’haver posar en la inscripció que té alguna al·lèrgia o intolerància (si es tenen).
  • Fotocòpia carnet família nombrosa o monoparental en cas de ser-ho.

 

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Trucant a Quiràlia en el Tel. 938514855 o escrivint un correu a info@quiralia.cat / casalsestiu@quiralia.cat

 

INSCRIPCIONS TANCADES

Del 27 de juny al 29 de juliol 2022

De 3 a 12 anys

Escola El Pilar (Premià de Mar)

AMPA Escola El Pilar (Premià de Mar)