Casal de Santa Susanna 2022

“Construïm!” és la nostra proposta de casal d’estiu que enguany pretén poder donar veu als infants i joves del casal i acompanyar-los en el seu propi procés d’aprenentatge d’estratègies que els ajudin a moure’s i interactuar en un entorn cada vegada més canviant i complex.

Des de Quiràlia entenem el casal d’estiu com un espai on els infants i joves han de poder gaudir del temps de vacances de forma plena i enriquidora. Un espai de diversió i, al mateix temps, d’aprenentatge i transmissió d’actituds, aptituds, valors i hàbits on poder establir relacions de convivència i poder compartir moments i experiències. És per això es faran jocs tradicionals i cooperatius, gimcanes, jocs de pistes, tallers, danses i cançons, contes, jocs d’aigua, expressió corporal, dinàmiques de cohesió, treball emocional, assemblees, dinàmiques de grup, sortides per l’entorn…

Per a fer-ho gaudirem de la companyia de la Família ViD: Rò-ViD, Bi-ViD, Cat-ViD, Fit-ViD, Ca-paç, Glo-ViD. Una colla de personatges que, combinant la tradició i la innovació en el lleure educatiu, ens proposarà reptes, jocs, danses, descobertes, cançons, experiments, sortides, etc.

Viu un estiu ple d’aventures i construeix amb Quiràlia!

 

DATES DEL CASAL I DE LES INSCRIPCIONS

Enguany el Casal es farà del 27 de juny fins al 29 de juliol de 2022.

Està adreçat a infants de 3 a 14 anys, i es farà en horari de matí de les 9h a les 13h (amb la possibilitat de serveis complementaris). Les inscripcions estarà obertes a l’Ajuntament de Santa Susanna del 26 d’abril fins al 17 de maig de 2022. Un cop passades aquestes dates en cas d’estar interessades en el casal caldrà contactar amb Quiràlia i preguntar per l’Àrea de Casals d’Estiu.

 

HORARIS I SERVEIS

8h – 9h → Acollida Matinal
9h – 13h → Casal de Matí
13h – 15h → Servei de Menjador (càtering o carmanyola)
15h – 17h → Casal de Tarda

 

TAULA DE PREUS

DESCOMPTES:

10% de descompte a partir del 2n germà/ana (en els serveis de casal i acollida matinal per setmana)

5% de descompte quan la inscripció sigui pel total de setmanes del casal (en els serveis de casal i acollida matinal per setmana)

 

REUNIÓ INFORMATIVA

El pròxim dimarts dia 19 d’abril a les 19h es realitzarà la reunió informativa del casal en el Centre Cívic de Santa Susanna.

 

COM FER LA INSCRIPCIÓ?

Per inscriure’s, cal fer-ho a través de l’Ajuntament de Santa Susanna.

 

DOCUMENTACIÓ

El primer dia de Casal, s’haurà de portar la fitxa d’inscripció impresa i signada a més de:

  • Fotocòpia targeta sanitària infant.
  • Fotocòpia de carnet de vacunació al dia.
  • Certificat mèdic d’al·lèrgies o intoleràncies en cas d’haver posar en la inscripció que té alguna al·lèrgia o intolerància (si es tenen).
  • Fotocòpia carnet família nombrosa o monoparental en cas de ser-ho.

 

PER MÉS INFORMACIÓ

Trucant a Quiràlia en el Tel. 938514855 o escrivint un correu a  casalsestiu@quiralia.cat

Trucant a l’Ajuntament en el Tel. 937678441

 

INSCRIPCIONS TANCADES

Del 27 juny al 29 juliol 2022

De 3 a 14 anys

Institut Escola Montagut de Santa Susanna

Ajuntament de Santa Susanna