Colònies urbanes i esportives Sant Joan de Vilatorrada 2022

“Construïm!” és la nostra proposta de casal d’estiu que enguany pretén poder donar veu als infants i joves del casal i acompanyar-los en el seu propi procés d’aprenentatge d’estratègies que els ajudin a moure’s i interactuar en un entorn cada vegada més canviant i complex.

Des de Quiràlia entenem el casal d’estiu com un espai on els infants i joves han de poder gaudir del temps de vacances de forma plena i enriquidora. Un espai de diversió i, al mateix temps, d’aprenentatge i transmissió d’actituds, aptituds, valors i hàbits on poder establir relacions de convivència i poder compartir moments i experiències. És per això es faran jocs tradicionals i cooperatius, gimcanes, jocs de pistes, tallers, danses i cançons, contes, jocs d’aigua, expressió corporal, dinàmiques de cohesió, treball emocional, assemblees, dinàmiques de grup, sortides per l’entorn…

Per a fer-ho gaudirem de la companyia de la Família ViD: Rò-ViD, Bi-ViD, Cat-ViD, Fit-ViD, Ca-paç, Glo-ViD. Una colla de personatges que, combinant la tradició i la innovació en el lleure educatiu, ens proposarà reptes, jocs, danses, descobertes, cançons, experiments, sortides, etc.

Viu un estiu ple d’aventures i construeix amb Quiràlia!

 

DATES DE LES COLÒNIES I DE LES INSCRIPCIONS

Enguany les COLÒNIES URBANES es faran del 27 de juny fins al 29 de juliol de 2022, i està adreçat a infants de 3 a 12 anys, i es farà en horari de matí de les 9h a les 13h (amb la possibilitat de serveis complementaris). El formulari d’inscripció estarà operatiu del 20 al 27 de maig de 2022 (i cada dimecres s’obriran les inscripcions per a les places lliures de la següent setmana). Un cop passades aquestes dates en cas d’estar interessades en el colònies urbanes caldrà contactar amb Quiràlia i preguntar per l’Àrea de Casals d’Estiu.

Pel que fa a les COLÒNIES ESPORTIVES es faran del 27 de juny fins al 29 de juliol de 2022, i està adreçat a infants i joves de 9 a 16 anys, i es farà en horari de matí de les 9h a les 13h (amb la possibilitat de serveis complementaris. El formulari d’inscripció estarà operatiu del 20 al 27 de maig de 2022 (i cada dimecres s’obriran les inscripcions per a les places lliures de la següent setmana). Un cop passades aquestes dates en cas d’estar interessades en les colònies esportives caldrà contactar amb Quiràlia i preguntar per l’Àrea de Casals d’Estiu.

En relació a les COLÒNIES DE FINAL D’ESTIU es faran del 29 d’agost fins al 2 de setembre de 2022, i està adreçat a infants de 3 a 12 anys, i es farà en horari de matí de les 9h a les 13h (amb la possibilitat de serveis complementaris). El formulari d’inscripció estarà operatiu del 20 al 27 de maig de 2022 (i cada dimecres s’obriran les inscripcions per a les places lliures de la següent setmana). Un cop passades aquestes dates en cas d’estar interessades en el colònies urbanes caldrà contactar amb Quiràlia i preguntar per l’Àrea de Casals d’Estiu.

 

HORARIS I SERVEIS

COLÒNIES URBANES (juliol)

8:45h a 9h – Acollida Matinal
9h a 13h – Colònies de Matí
13h a 15h – Servei de Menjador

 

COLÒNIES ESPORTIVES (juliol)

8:45h a 9h – Acollida Matinal
9h a 13h – Colònies de Matí
13h a 13:15h – Acollida migdia

 

COLÒNIES URBANES (torn final d’estiu)

8:45h a 9h – Acollida Matinal
9h a 13h – Colònies de Matí
13h a 13:15h – Acollida migdia

 

TAULA DE PREUS

 

 

REUNIONS INFORMATIVES GENERALS

La reunió informativa general de les Colònies Esportives es farà el pròxim dilluns dia 16 de maig a les 20h.  Per assistir-hi, només cal clicar en aquest enllaç de Zoom (https://us02web.zoom.us/j/85381467584).

La reunió informativa general de les Colònies Urbanes es farà el pròxim dimarts dia 17 de maig a les 20h.  Per assistir-hi, només cal clicar en aquest enllaç de Zoom (https://us02web.zoom.us/j/84138722576).

 

REUNIONS INFORMATIVES FAMÍLIES INSCRITES

La reunió informativa general de les Colònies Esportives es farà el pròxim dilluns dia 20 de juny a les 20h.  Per assistir-hi, només cal clicar en aquest enllaç de Zoom (https://us02web.zoom.us/j/84697675355).

La reunió informativa general de les Colònies Urbanes es farà el pròxim dimarts dia 21 de juny a les 20h.  Per assistir-hi, només cal clicar en aquest enllaç de Zoom (https://us02web.zoom.us/j/86255833748).

 

COM FER LA INSCRIPCIÓ?

Per inscriure’s, cal fer-ho a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada: https://santjoanvilatorrada.miclubonline.net/

I aquests dos enllaços són els tutorials per poder fer la inscripció:

–>Tutorial Inscripcions colònies no ho han fet mai: https://youtu.be/5AyJPdrrj0U

–>Tutorial inscripcions colonies ja ho han fet en alguna ocasió: https://youtu.be/8u_t0ugnvfk 

 

ACTIVITATS ESPECIALS COLÒNIES URBANES JULIOL

Jocs Gegants –> 13 juliol 2022

Festa Holi –> 22 juliol 2022

Festa de l’escuma –> 28 juliol 2022

 

ACTIVITATS ESPECIALS COLÒNIES ESPORTIVES JULIOL

 

DOCUMENTACIÓ

El primer dia de Casal, s’haurà de portar la fitxa d’inscripció impresa i signada a més de:

  • Fotocòpia targeta sanitària infant.
  • Fotocòpia de carnet de vacunació al dia.
  • Certificat mèdic d’al·lèrgies o intoleràncies en cas d’haver posar en la inscripció que té alguna al·lèrgia o intolerància (si es tenen).
  • Fotocòpia carnet família nombrosa o monoparental en cas de ser-ho.

 

PER MÉS INFORMACIÓ

Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada – Serveis a les Persones

Trucant al Telf. 93.876.42.40 o escrivint un correu a sjvt.serveipersones@santjoanvilatorrada.cat

 

Quiràlia

Trucant al Telf. 93.851.48.55 o escrivint un correu a casalsestiu@quiralia.cat

INSCRIPCIONS TANCADES

Del 27 juny al 29 juliol 2022

Colònies Urbanes -> De 3 a 12 anys Colònies Esportives -> De 9 a 16 anys

Colònies Urbanes -> Escola Ametllers (juliol) / Ludoteca (final estiu) Colònies Esportives -> Zona esportiva

Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada

Programació Petits - Colònies Esportives 22

Programació Mitjans - Colònies Esportives 22

Programació Grans - Colònies Esportives 22