Casal d’estiu de Monistrol de Montserrat 2023

La màgia de l’estiu arribarà i junts somiarem, experimentarem i superarem els límits de la realitat, projectant un altre món possible!

 “Abracadabra… Comença el viatge!” és la nostra proposta de casal d’estiu que enguany pretén poder donar veu als infants i joves del casal i acompanyar-los en el seu propi procés d’aprenentatge. Per a fer-ho els infants i joves estaran acompanyats de la Lilith i l’Ot, dos germans molt curiosos, inquiets i imaginatius, que estan cansats de la rutina. Per això, decideixen apuntar-se al casal de màgia Abracadabra, un lloc idíl·lic per posar-ho en pràctica i deixar-se sorprendre pels reptes que els depara l’estiu, superant les adversitats a través de l’enginy i la cooperació., on hauran de posar en joc les seves habilitats i competències per a superar els reptes setmanals que es plantegen en el dia a dia del casal.

En el seu viatge pel casal de màgia Abracadabra les persones participants viuran un munt d’aventures, experiències i vivències que els portaran a aprendre coses noves relacionades amb les emocions, la capacitat de decidir, l’entorn proper, les relacions humanes, l’activitat física i esportiva, entre d’altres.

 Viu un estiu ple d’aventures amb Quiràlia!

 

DATES DEL CASAL I DE LES INSCRIPCIONS

Enguany el Casal es farà del 26 de juny fins al 28 de juliol de 2023 a l’Escola Sant Pere de Monistrol de Montserrat.

Està adreçat a infants de 3 a 12 anys, i es farà en horari de matí de les 9h a les 13h (amb la possibilitat de serveis complementaris). Les inscripcions estaràn obertes a l’Ajuntament de Monistrol de Montserrat del 31 de maig al 9 de juny de 2023. Un cop passades aquestes dates en cas d’estar interessades en el casal caldrà contactar amb Quiràlia i preguntar per l’Àrea de Casals d’Estiu.

 

HORARIS, SERVEIS I PREUS

8h – 9h → Acollida Matinal → Servei gratuït
9h – 13h → Casal de Matí →  42,70 € setmana
 

REUNIÓ INFORMATIVA

El pròxim dilluns dia 19 de juny a les 19h es realitzarà la reunió informativa del casal en format virtual mitjançant el següent enllaç: https://us06web.zoom.us/j/87228532493?pwd=N0lnd3psNEhUTWFIaHgyZ2xZSkdsdz09

 

COM FER LA INSCRIPCIÓ?

Per inscriure’s, cal fer-ho a través de l’Ajuntament de Monistrol de Montserrat.

 

DOCUMENTACIÓ

El primer dia de Casal, s’haurà de portar:

  • Fitxa d’inscripció impresa i signada.
  • Fotocòpia targeta sanitària infant.
  • Fotocòpia de carnet de vacunació al dia.
  • Certificat mèdic d’al·lèrgies o intoleràncies en cas d’haver posar en la inscripció que té alguna al·lèrgia o intolerància (si es tenen).
  • Fotocòpia carnet família nombrosa o monoparental en cas de ser-ho.

 

PER MÉS INFORMACIÓ

Trucant a Quiràlia en el Tel. 938514855 o escrivint un correu a  casalsestiu@quiralia.cat

 

INSCRIPCIONS TANCADES

Del 26 juny al 21 juliol 2023

De 3 a 12 anys

Escola Sant Pere

Ajuntament de Monistrol de Montserrat