Casal d’estiu de Palafrugell 2023

La màgia de l’estiu arribarà i junts somiarem, experimentarem i superarem els límits de la realitat, projectant un altre món possible!

 “Abracadabra… Comença el viatge!” és la nostra proposta de casal d’estiu que enguany pretén poder donar veu als infants i joves del casal i acompanyar-los en el seu propi procés d’aprenentatge. Per a fer-ho els infants i joves estaran acompanyats de la Lilith i l’Ot, dos germans molt curiosos, inquiets i imaginatius, que estan cansats de la rutina. Per això, decideixen apuntar-se al casal de màgia Abracadabra, un lloc idíl·lic per posar-ho en pràctica i deixar-se sorprendre pels reptes que els depara l’estiu, superant les adversitats a través de l’enginy i la cooperació., on hauran de posar en joc les seves habilitats i competències per a superar els reptes setmanals que es plantegen en el dia a dia del casal.

En el seu viatge pel casal de màgia Abracadabra les persones participants viuran un munt d’aventures, experiències i vivències que els portaran a aprendre coses noves relacionades amb les emocions, la capacitat de decidir, l’entorn proper, les relacions humanes, l’activitat física i esportiva, entre d’altres.

 Viu un estiu ple d’aventures amb Quiràlia!

 

DATES DEL CASAL I DE LES INSCRIPCIONS

Enguany el Casal es farà del 3 de juliol fins al 31 d’agost de 2023.

Està adreçat a infants de 3 a 12 anys (infants que hagin cursat P3), i el casal es farà en horari de matí de les 9h a les 13h (amb la possibilitat de serveis complementaris).

El formulari d’inscripció estarà operatiu del 25 de maig fins al 4 de juny de 2023 a partir de les 9h de matí.

Totes les inscripcions es fan de forma telemàtica. Si alguna família necessita ajuda per fer-la hi haurà uns dies en el que hi haurà un suport presencial del 29 de maig al 2 de juny de 2023 en horari de 17:30h a 19:30h en el Punt Òmnia de Can Genís (C/ Progrés 15). Un cop passades aquestes dates, en cas d’estar interessades en el casal, caldrà contactar amb Quiràlia i preguntar per l’Àrea de Casals d’Estiu.

 

INSCRIPCIONS FORA DE TERMINI

De forma excepcional s’obre un dia més d’inscripcions aquest divendres dia 9 de juny de 9 del matí a 24h. Serà l’últim dia i les inscripcions es faran de forma telemàtica. Trobareu el formulari obert aquell dia en aquestes hores. Passat aquest temps ja no serà possible més inscripcions.

 

HORARIS / SERVEIS / PREUS

8h a 9h / Acollida Matinal / 8,00€ per setmana

9h a 13h / Casal de Matí / 45,00€ per setmana

13h a 15h / Servei de Menjador càtering / 35,00€ per setmana

 

Descomptes:

10% per a família nombrosa

10% per a família monoparental

 

SERVEI DE MENJADOR I ACOLLIDA ESPORÀDIC

Es pot triar els dies de menjador que es necessitin durant la inscripció. El preu del menjador esporàdic és de 7 euros al dia.

Atès que aquesta opció es va habilitar durant el procés d’inscripció i que algunes famílies ja heu realitzat el pagament de tota la setmana: per aquelles famílies que ja hagiu realitzat el pagament del menjador de tota la setmana i només necessiteu uns dies us enviarem un email amb com procedir pel retorn de l’import.

També hi haurà l’opció de fer ús del servei de menjador i d’acollida esporàdic durant el casal per motius de força major . El preu és de 7 euros al dia.

Igualment es podrà fer ús del servei d’acollida esporàdic durant el casal per casos de força major. El preu és de 2 euros per dia.

 

UBICACIÓ DEL CASAL i ADJUDICACIÓ DE PLACES 

En el moment de la inscripció es donarà opció a escollir preferència de casal (escola). S’intentarà respectar l’escola escollida en primera preferència. Només es modificarà aquesta elecció si:

 1. Si es superen les 200 inscripcions en un casal i llavors es notificarà el canvi.
 2. Si no s’arriba a un mínim d’inscrits en algun dels 2 casals.
 3. Si hi ha una diferència de 80 inscrits entre un casal i l’altre.

En cas de modificar l’elecció del casal i canviar el casal escollit, NO es farà el retorn de l’import.

 

COM FER LA INSCRIPCIÓ?

Per fer la inscripció del teu fill/a al Casal cal que omplis el formulari que trobaràs sota aquestes línies. T’expliquem com fer-ho:

 • Omple el formulari amb les dades de l’infant i dels responsables legals.
 • Omple les dades mèdiques de l’infant.
 • Selecciona els serveis i setmanes que vols inscriure el teu fill/a.
 • Selecciona, només si ho necessites els serveis extres (acollida matí i/o menjador).
 • Marca les autoritzacions que acceptes (les que no, deixa-les sense marcar).
 • Accepta l’avís legal i l’acceptació de condicions.
 • Escull el mètode de pagament (Targeta Bancària o Transferència Bancària).
 • Ja pots accedir al tràmit de pagament.
 • Serveis esporàdics de només un dia s’haurà de notificar a la coordinadora del casal i abonar en efectiu a l’equip del casal (el mateix dia).

 

PROTOCOLS DE PAGAMENTS

Per tal de finalitzar el procés d’inscripció cal efectuar el pagament.

 • Amb Targeta: El propi formulari et redirigirà al formulari de pagament on hauràs d’introduir les dades de la targeta (número de la targeta, data de caducitat i codi de seguretat). Un cop fet rebràs un correu electrònic amb la confirmació de la reserva i el resum de les dades facilitades, els serveis contractats, etc.
 • Per transferència bancària: Rebràs un correu electrònic amb la confirmació de la reserva, el resum de dades facilitades, els serveis contractats, etc. En el mateix missatge s’indica el número de compte on efectuar la transferència i el concepte o indicacions que cal que hi constin. Un cop fet el pagament, caldrà fer arribar el comprovant de rebut per correu electrònic (casalsestiu@quiralia.cat).

Per aquelles famílies que realment ho necessitin es podrà fer el pagament del Casal d’Estiu i dels seveis de juliol en el moment de la inscripció i, de forma excepcional, el pagament del Casal d’Estiu i dels serveis de l’agost durant la primera quinzena de juliol (del dia 1 al dia 15 de juliol de 2023).  En aquest cas s’ha de sel·leccionar l’opció de transferència per fer el pagament i calcular l’import del juliol i l’import de l’agost. És important realitzar els dos pagaments dins el termini per garantitzar la plaça de l’infant al Casal.

 

NO HI HA DEVOLUCIONS:

NO es farà cap devolució ni retorn dels diners en cap cas.

 

DOCUMENTACIÓ

El primer dia de Casal, s’haurà de portar:

 • Fitxa d’inscripció impresa i signada
 • Fotocòpia targeta sanitària infant.
 • Fotocòpia de carnet de vacunació al dia.
 • Certificat mèdic d’al·lèrgies o intoleràncies en cas d’haver posar en la inscripció que té alguna al·lèrgia o intolerància (si es tenen).
 • Fotocòpia carnet família nombrosa o monoparental en cas de ser-ho.

 

PER MÉS INFORMACIÓ

Trucant a Quiràlia en el Tel. 938514855 o escrivint un correu a info@quiralia.cat  / casalsestiu@quiralia.cat

 

INSCRIPCIONS FORA DE TERMINI

De forma excepcional s’obre un dia més d’inscripcions aquest divendres dia 9 de juny de 9 del matí a 24h. Serà l’últim dia i les inscripcions es faran de forma telemàtica. Trobareu el formulari obert aquell dia en aquestes hores. Passat aquest temps ja no serà possible més inscripcions.

 

NO HI HA DEVOLUCIONS:

NO es farà cap devolució ni retorn dels diners en cap cas.

Del 3 de juliol al 31 d'agost 2023

De 3 a 12 anys

Escola Carrilet i Escola Pi Verd de Palafrugell

Ajuntament de Palafrugell