Casal d’estiu de Sant Feliu de Codines 2023

La màgia de l’estiu arribarà i junts somiarem, experimentarem i superarem els límits de la realitat, projectant un altre món possible!

 “Abracadabra… Comença el viatge!” és la nostra proposta de casal d’estiu que enguany pretén poder donar veu als infants i joves del casal i acompanyar-los en el seu propi procés d’aprenentatge. Per a fer-ho els infants i joves estaran acompanyats de la Lilith i l’Ot, dos germans molt curiosos, inquiets i imaginatius, que estan cansats de la rutina. Per això, decideixen apuntar-se al casal de màgia Abracadabra, un lloc idíl·lic per posar-ho en pràctica i deixar-se sorprendre pels reptes que els depara l’estiu, superant les adversitats a través de l’enginy i la cooperació., on hauran de posar en joc les seves habilitats i competències per a superar els reptes setmanals que es plantegen en el dia a dia del casal.

En el seu viatge pel casal de màgia Abracadabra les persones participants viuran un munt d’aventures, experiències i vivències que els portaran a aprendre coses noves relacionades amb les emocions, la capacitat de decidir, l’entorn proper, les relacions humanes, l’activitat física i esportiva, entre d’altres.

Viu un estiu ple d’aventures amb Quiràlia!

 

PETITA INTRODUCCIÓ

La màgia de l’estiu arribarà i junts somiarem, experimentarem i superarem els límits de la realitat, projectant un altre món possible!

 “Abracadabra… Comença el viatge!” és la nostra proposta de casal d’estiu que enguany pretén poder donar veu als infants i joves del casal i acompanyar-los en el seu propi procés d’aprenentatge. Per a fer-ho els infants i joves estaran acompanyats de la Lilith i l’Ot, dos germans molt curiosos, inquiets i imaginatius, que estan cansats de la rutina. Per això, decideixen apuntar-se al casal de màgia Abracadabra, un lloc idíl·lic per posar-ho en pràctica i deixar-se sorprendre pels reptes que els depara l’estiu, superant les adversitats a través de l’enginy i la cooperació, on hauran de posar en joc les seves habilitats i competències per a superar els reptes setmanals que es plantegen en el dia a dia del casal.

En el seu viatge pel casal d’Abracadabra les persones participants viuran un munt d’aventures, experiències i vivències que els portaran a aprendre coses noves relacionades amb les emocions, la capacitat de decidir, l’entorn proper, les relacions humanes, l’activitat física i esportiva, entre d’altres.

Viu un estiu ple d’aventures amb Quiràlia!

 

DATES DEL CASAL I DE LES INSCRIPCIONS

Enguany el Casal es farà del 26 de juny fins al 28 de juliol de 2023.

Està adreçat a infants de 3 a 16 anys, i es farà en horari de matí de les 9h a les 14h (amb la possibilitat de serveis complementaris). El formulari d’inscripció estarà operatiu del 22 de maig fins al 7 de juny de 2023. Un cop passades aquestes dates, en cas d’estar interessades en el casal, caldrà contactar amb Quiràlia i preguntar per l’Àrea de Casals d’Estiu.

 

HORARIS I SERVEIS

8 h a 9 h – Acollida Matinal

9 h a 14 h – Casal de Matí

14 h a 15 h – Servei de Menjador carmanyola

 

TAULA DE PREUS

Casal de matí (9h a 14h)

Decomptes no acumulables. Només es pot fer ús del descompte per família nombrosa quan la família té aquest carnet però només isncriu 1 infant al casal.

 

Acollida Matinal (8h a 9h)

Tiquet esporàdic: 4 € (assistència de menys de 3 dies / setmana)

Preu setmanal: 14 €

Preu global tot el casal: 55€

 

Menjador carmanyola (14h a 15h)

Tiquet esporàdic: 4 € (assistència de menys de 3 dies / setmana)

Preu setmanal: 14 €

Preu global tot el casal: 55€

 

DATES ACTIVITATS ESPECIALS

• Setmana 1 -> Holi / Escuma (si les restriccions d’aigua ho permeten)
• Setmana 2 -> Jocs Gegants
• Setmana 3 -> Nit al casal
• Setmana 4 -> Sortida
• Setmana 5 -> Festa Cloenda Familiar

 

REUNIÓ INFORMATIVA

El pròxim dimecres dia 31 de maig a les 19 h es realitzarà la reunió informativa del casal en format presencial a la sala d’actes del centre cívic de Sant Feliu de Codines.

 

COM FER LA INSCRIPCIÓ?

Per fer la inscripció del teu fill/a al Casal cal que omplis el formulari que trobaràs sota aquestes línies. T’expliquem com fer-ho:

 • Omple el formulari amb les dades de l’infant i dels responsables legals.
 • Omple les dades mèdiques de l’infant.
 • Selecciona els serveis i setmanes que vols inscriure el teu fill/a.
 • De cada setmana escollida se t’obra un desplegable. Selecciona, només si ho necessites els serveis extres (acollida matí, menjador…).
 • Marca les autoritzacions que acceptes (les que no, deixa-les sense marcar).
 • Accepta l’avís legal i l’acceptació de condicions.
 • Escull el mètode de pagament (Targeta Bancària o Transferència Bancària).
 • Ja pots accedir al tràmit de pagament.
 • Serveis esporàdics de només un dia s’haurà de notificar a la coordinadora del casal i abonar en efectiu a l’equip del casal (el mateix dia).

 

DOCUMENTACIÓ

El primer dia de Casal, s’haurà de portar:

 • Fitxa d’inscripció impresa i signada
 • Fotocòpia targeta sanitària infant.
 • Fotocòpia de carnet de vacunació al dia.
 • Certificat mèdic d’al·lèrgies o intoleràncies en cas d’haver posar en la inscripció que té alguna al·lèrgia o intolerància (si es tenen).
 • Fotocòpia carnet família nombrosa o monoparental en cas de ser-ho.

 

PROTOCOLS DE PAGAMENTS

Per tal de finalitzar el procés d’inscripció cal efectuar el pagament.

 • Amb Targeta: El propi formulari et redirigirà al formulari de pagament on hauràs d’introduir les dades de la targeta (número de la targeta, data de caducitat i codi de seguretat). Un cop fet rebràs un correu electrònic amb la confirmació de la reserva i el resum de les dades facilitades, els serveis contractats, etc.
 • Per transferència bancària: Rebràs un correu electrònic amb la confirmació de la reserva, el resum de dades facilitades, els serveis contractats, etc. En el mateix missatge s’indica el número de compte on efectuar la transferència i el concepte o indicacions que cal que hi constin. Un cop fet el pagament, caldrà fer arribar el comprovant de rebut per correu electrònic (casalsestiu@quiralia.cat).

 

DEVOLUCIONS

Només es farà retorn de l’import o de part d’ell en els següents casos:

 • Anul·lació de serveis per manca d’inscrits (s’abonarà l’import corresponent al servei anul·lat).

En cas d’haver efectuat el pagament amb transferència serà necessari facilitar les dades bancàries per efectuar la devolució a través d’un document facilitat per correu. Sense aquest document firmat no es procedirà a la devolució.

 

PER MÉS INFORMACIÓ

Trucant a Quiràlia en el Tel. 938514855 o escrivint un correu a info@quiralia.cat / casalsestiu@quiralia.cat

Trucant a l’Ajuntament en el Tel. 938662768 o escrivint un correu a sfdc.ajuntament@santfeliudecodines.cat

INSCRIPCIONS TANCADES

Del 26 juny al 28 de juliol 2023

De 3 a 16 anys

A la zona esportiva de Solanes

Presentació Reunió Famílies - Casal d'estiu Sant Feliu de Codines 2023