Notícies

Activitat pedagōgica a la fira De Tot Cat de Girona

Activitat educativa per donar a cončixer la importāncia de l'etiquetatge en catalā a Girona.

L'àrea d'educació i participació de Quiràlia, per encàrrec de l'àrea de relacions institucionals i joventut de l'Ajuntament de Girona, va dissenyar i dinamitzar una activitat pedagògica, destinada a alumnes d'educació primària i ESO, en el marc de la Fira De Tot Cat, celebrada aquest cap de setmana al Palau de Fires de la capital de les comarques gironines.

 

Amb l'objectiu de visitar la fira d'una manera lúdica i divertida, a més de difondre els valors i els objectius de l'esdeveniment, es va idear una gimcana per tot el recinte firal a fi de conèixer els diferents estans presents a la fira. IKEA, Òmnium Cultural, El Quiosc, La Gastroteca, El consorci de Normalitació lingüística o diferents associons culturals de la Catalunya Nord van ser alguns dels estans visitats.

 

La gimcana consistia en trobar proves, repartides per diferents estands, i superar els reptes proposats: trobar l'Ot el Bruixot en l'últim número del Cavall Fort a l'espai del Quiosc; escriure una redacció col·lectiva a l'estand d'Òmnium Cultural; desxifrar un enigme semàntic a l'estand de l'Associació de comerciants; fer una sopa de lletres; o cantar al Karaoke en català van ser algunes de les proves que els i les alumnes havien de cercar i realitzar.

 

Prop de 300 nens, nenes, nois i noies d'educació primària i ESO de diferents centres educatius de Girona van realitzar la gimcana, dinamitzats per un equip de monitors, monitores i un animador.


Publicació: 08-06-2010


Tornar enrere
Fira De Tot Cat de Girona. Juny 2010
Fira De Tot Cat de Girona. Juny 2010
Fira De Tot Cat de Girona. Juny 2010