COMPANYIA DE JOCS

El temps de lleure és un temps d'aprenentatge. Per tant, és un temps per activitats lúdiques que permetin educar en l'àmbit de l'educació no formal.

Així, des de la companyia de joc dissenyem i establim un seguit d'accions, projectes i programes lúdics, centrats en el joc al carrer, destinats al col·lectiu infantil, juvenil, familiar i escolar. El joc és, doncs, l'eix de treball, des del seu disseny i producció, fins a la seva dinamització en fires, festes, esdeveniments, actes culturals, jornades, trobades, etc.

Veure els productes >


SERVEIS EDUCATIUS

Des de l'àrea d'educació i participació entenem l'educació i la cultura com dos àmbits de construcció i difusió dels coneixements indispensables per a la vida quotidiana, i també com a factors generadors de valors democràtics i plurals.

És per això, que volem donar resposta i cobertura a les necessitats que sorgeixen en aquests nous sectors, amb una àmplia varietat de serveis, accions, projectes, programes i muntatges. Estan adreçats a tot tipus de col·lectius, entitats i institucions, amb l'objectiu de donar suport a les iniciatives orientades en aquest sentit, mitjançant una estructura de treball pedagògica i de sensibilització.

Veure els productes >


ESCOLA D'EDUCADORS

L'escola d'educadors Quiràlia és un centre de formació en el lleure que va ser reconeguda per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya el maig de 2006.

"Una escola educativa, oberta, integradora, compromesa, participativa i ambientalista, que treballa per educar en els valors de la diversitat i la sostenibilitat".

L'escola d'educadors Quiràlia imparteix la titulació oficial de monitor i director d'activitats en el lleure infantil i juvenil, així com una àmplia programació de monogràfics i cursos d'especialització en el lleure. A banda de tenir una programació pròpia i estable de cursos, des de l'escola d'educadors Quiràlia oferim el servei de formació a mida, el qual es basa en desplaçar la formació al municipi o entitat que ho demani.

Veure els cursos >


Companyia de joc
Educació i participació
Escola d'educadors