Casals d’estiu 2022

L’estiu arribarà, les piscines obriran i, just quan l’escola ens acomiadi, desenes d’aventures ens estaran esperant! Aquest estiu ens construirem!

 “Construïm!” és la nostra proposta de casal d’estiu que enguany pretén poder donar veu als infants i joves del casal i acompanyar-los en el seu propi procés d’aprenentatge, i que els proporcioni estratègies que els ajudin a moure’s i interactuar en un entorn cada vegada més canviant i complex.

Des de Quiràlia entenem el casal d’estiu com un espai on els infants i joves han de poder gaudir del temps de vacances de forma plena i enriquidora. Un espai de diversió i, al mateix temps, d’aprenentatge i transmissió d’actituds, aptituds, valors i hàbits on poder establir relacions de convivència i poder compartir moments i experiències.

Tenint present la voluntat de transformació de l’educació en el lleure, la programació de les activitats i reptes que ens plantegin al llarg de l’estiu estaran dissenyats i pensats per contribuir en el coneixement, la difusió i la sensibilització dels Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS) promoguts per l’Organització de les Nacions Unides (ONU).

Per a fer-ho gaudirem de la companyia de la Família ViD: Rò-ViD, Bi-ViD, Cat-ViD, Fit-ViD, Ca-paç, Glo-ViD. Una colla de personatges que, combinant la tradició i la innovació en el lleure educatiu, ens proposarà reptes, jocs, danses, descobertes, cançons, experiments, sortides, etc.

 

 Viu un estiu ple d’aventures i construeix amb Quiràlia!

 

 

 

Vols organitzar un casal d’estiu?

Contacta amb nosaltres!

📞93.851.48.55

📩 info@quiralia.cat