Casal de Malgrat de Mar 2024

La màgia de l’estiu arribarà i junts somiarem, experimentarem i superarem els límits de la realitat, projectant un altre món possible!

Arriba un estiu ple d’emocions i aventures, és una oportunitat per somniar, experimentar i superar els límits de la realitat, projectant que un món millor és possible. En aquest centre d’interès, els infants i joves del casal acompanyaran a Trip i Trap en el seu viatge pel casal del circ AVENTURA’T, on hauran de posar en joc les seves habilitats, emocions, creativitat, reflexió, cooperació i aprenentatges per tal de superar els reptes setmanals que es plantegen durant el dia a dia del casal.

Trip i Trap són una parella de joves clowns que acaben d’arribar de fer la volta al món. La seva missió és portar somriures a tots els infants del món i assegurar-se que cap infant perd, per cap motiu, el dret a riure i passar-ho bé. Tenen històries molt emocionants a explicar-nos, han viscut un munt d’aventures i d’aquestes n’han tret molts aprenentatges que tenen ganes de compartir.

És per això que han decidit convidar-nos al circ AVENTURA’T, un lloc per a obrir les nostres ales, la nostra creativitat i poder expressar-nos lliurement, al mateix temps que construïm un món millor i més just per a tots els infants i joves del món. Des del lleure educatiu es reconeix la importància de considerar tant la individualitat de cada infant, com la dinàmica de grup i la relació amb el seu entorn proper.

 

Viu un estiu ple d’aventures amb Quiràlia!

 

DATES 

Enguany el Casal es farà de l’1 de juliol fins al 30 d’agost de 2024, tenint en compte que el dia 15 i  16 d’agost que són festiu.

Està adreçat a infants i joves de 3 a 15 anys, i es farà en horari de matí de les 9h a les 13h i de 16h a 19h (amb la possibilitat d’acollida matinal de 8h a 9h). 

REALITZACIÓ 

El Casal es portarà a terme a l’escola Mare de Déu de Montserrat. 

INSCRIPCIONS

A partir del 14 de juny a les 11:00 hores i fins al 18 de juny a les 23:59 hores estarà operatiu el formulari d’inscripció. Un cop passades aquestes dates, en cas d’estar interessades en participar del casal, caldrà contactar amb Quiràlia a través del correu electrònic casalsestiu@quiralia.cat. 

Informació important sobre les inscripcions: 

 • Vas fer correctament la preinscripció a través del formulari de l’Ajuntament de Malgrat de Mar? Si la resposta és afirmativa, tens plaça reservada. Per confirmar-la cal que formalitzis la inscripció durant el període del 14 al 18 de juny. 
 • No vas fer la preinscripció a través del formulari de l’Ajuntament de Malgrat de Mar? Si la resposta és afirmativa, pots inscriure’t. Ara bé, la confirmació de la plaça quedarà supeditada a la disponibilitat de vacants. Així doncs, no es podrà confirmar l’assistència al Casal fins a la finalització del període d’inscripció. Alerta! Si aquesta és la teva situació, cal que a l’hora de fer el pagament triïs l’opció de “pagament per transferència” i no el facis fins que se’t confirmi la plaça. La confirmació es farà a partir del dimecres 19 de juny. Des de Quiràlia, es trucarà a la família per informar-la de la confirmació de la plaça. 
 • Com s’assignaran les vacants disponibles un cop finalitzat el període d’inscripció? L’assignació de les vacants disponibles es farà d’acord amb el criteri el moment d’entrada de la sol·licitud. Recomanem, doncs, que si no us heu preinscrit, feu el procés d’inscripció com més aviat millor.

 

HORARIS I SERVEIS

8h a 9h – Acollida Matinal
9h a 13h – Casal de Matí
16h a 19h – Casal de Tarda

 Informació important sobre els serveis: 

A part del servei d’acollida, casal de matí i casal de tarda també s’ofereix el servei de menjador. Aquest es portarà a terme en horari de 13 a 16 hores a les mateixes instal·lacions del casal i serà prestat per l’empresa Ecomenja (https://ecomenja.com/).

Vols inscriure’t al servei de menjador? Fes-ho a través del següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/1Uawhv3-LvUHaOFvAY_UbaYKY5k8FN9og9u3lLueqivI.

Tens dubtes sobre el servei de menjador? Posa’t en contacte amb l’empresa Ecomenja. 

 

TAULA DE PREUS

Casal d’estiu matí i tarda –> 160,00 € (mes sencer)
Casal d’estiu matí –> 120,00 € (mes sencer)
Casal d’estiu tarda –> 120,00 € (mes sencer)

Acollida matinal (mes sencer) –> 40,00 €
Acollida matinal (dia esporàdic) –> 3,00 €

Per a tots aquests serveis s’estableix la següent matrícula, no retornable 25,00 €

Bonificacions a les tarifes per a famílies nombroses o monoparentals:

– Categoria general: 10%
– Categoria especial: 20%

 

REUNIÓ INFORMATIVA

La reunió informativa del casal es portarà a terme en format presencial el dimecres 26 de juny 2024 a les 19h a l’escola Mare de Déu de Montserrat (C/ Escoles, 10). 

 

COM FER LA INSCRIPCIÓ?

Per fer la inscripció del teu fill/a al Casal cal que omplis el formulari que trobaràs sota aquestes línies. T’expliquem com fer-ho:

 • Omple el formulari amb les dades de l’infant i dels responsables legals.
 • Omple les dades mèdiques de l’infant. 
 • Selecciona els serveis i mes que vols inscriure el teu fill/a.
 • De cada mes escollit se t’obre un desplegable. Selecciona, només si ho necessites el servei extra (acollida matí).
 • Marca les autoritzacions que acceptes (les que no, deixa-les sense assenyalar).
 • Accepta l’avís legal i l’acceptació de condicions.
 • Escull el mètode de pagament (Targeta Bancària o Transferència Bancària). Alerta! Si no t’has preinscrit, cal que triïs l’opció de pagament per transferència. 
 • Ja pots accedir al tràmit de pagament.

 

DOCUMENTACIÓ

El primer dia de Casal, s’haurà de portar:

 • Fitxa d’inscripció impresa i signada.
 • Fotocòpia targeta sanitària infant.
 • Fotocòpia de carnet de vacunació al dia.
 • Certificat mèdic d’al·lèrgies o intoleràncies en cas d’haver posat en la inscripció que té alguna al·lèrgia o intolerància.
 • Fotocòpia carnet família nombrosa o monoparental en cas de ser-ho.

 

PROTOCOLS DE PAGAMENTS

Per tal de finalitzar el procés d’inscripció cal efectuar el pagament.

 • Amb Targeta: El mateix formulari et redirigirà al formulari de pagament on hauràs d’introduir les dades de la targeta (número de la targeta, data de caducitat i codi de seguretat). Un cop fet rebràs un correu electrònic amb la confirmació de la reserva i el resum de les dades facilitades, els serveis contractats, etc.
 • Per transferència bancària: Rebràs un correu electrònic amb la confirmació de la reserva, el resum de dades facilitades, els serveis contractats, etc. En el mateix missatge s’indica el número de compte on efectuar la transferència i el concepte o indicacions que cal que hi constin. Un cop fet el pagament, caldrà fer arribar el comprovant de rebut per correu electrònic (casalsestiu@quiralia.cat).

 

PER A MÉS INFORMACIÓ

Trucant a Quiràlia al Tel. 938514855 o escrivint un correu a casalsestiu@quiralia.cat.

 

INSCRIPCIONS DISPONIBLES DEL 14 AL 18 DE JUNY 2024

Del 1 de juliol al 30 d’agost 2024

De 3 a 15 anys

Escola Marià Cubí i Soler

Ajuntament de Malgrat de Mar