Casal d’estiu d’Alp 2024

 

La màgia de l’estiu arribarà i junts somiarem, experimentarem i superarem els límits de la realitat, projectant un altre món possible!

Arriba un estiu ple d’emocions i aventures, és una oportunitat per somniar, experimentar i superar els límits de la realitat, projectant que un món millor és possible. En aquest centre d’interès, els infants i joves del casal acompanyaran a Trip i Trap en el seu viatge pel casal del circ AVENTURA’T, on hauran de posar en joc les seves habilitats, emocions, creativitat, reflexió, cooperació i aprenentatges per tal de superar els reptes setmanals que es plantegen durant el dia a dia del casal.

Trip i Trap són una parella de joves clowns que acaben d’arribar de fer la volta al món. La seva missió és portar somriures a tots els infants del món i assegurar-se que cap infant perd, per cap motiu, el dret a riure i passar-ho bé. Tenen històries molt emocionants a explicar-nos, han viscut un munt d’aventures i d’aquestes n’han tret molts aprenentatges que tenen ganes de compartir.

És per això que han decidit convidar-nos al circ AVENTURA’T, un lloc per a obrir les nostres ales, la nostra creativitat i poder expressar-nos lliurement, al mateix temps que construïm un món millor i més just per a tots els infants i joves del món.

Des del lleure educatiu es reconeix la importància de considerar tant la individualitat de cada infant, com la dinàmica de grup i la relació amb el seu entorn proper.

 

 Viu un estiu ple d’aventures amb Quiràlia!

 

DATES DEL CASAL I DE LES INSCRIPCIONS

Enguany el Casal es farà del 1 DE JULIOL AL 30 D’AGOST de 2024

LLOC: l’Escola Bac de Cerdanya.

Està adreçat a infants de 3 a 12 anys (que ja hagin cursat P-3), i es farà en horari de matí de les 9h a les 13h i tarda de 15h a 17h (podeu escollir horari de només matí o matí+tarda durant la inscripció)

El termini d’inscripcions estarà obert del 13 al 31 de maig 

Hi ha PLACES LIMITADES. Un cop passades aquestes dates, les famílies  interessades en el casal caldrà que contactin amb Quiràlia i preguntar per l’Àrea de Casals d’Estiu.

Possibilitat de serveis complementaris d’acollida i menjador.

 

HORARIS I SERVEIS

8h – 9h → Acollida Matinal
9h – 13h → Casal de Matí
13h – 15h → Servei de Menjador Càtering
15h – 17h → Casal de Tarda

 

TAULA DE PREUS

CASAL

Matí

CASAL

Tarda

CASAL

Matí i tarda

Preu 1 Setmana

31€

24€

55€

Preu 1 Quinzena

57€

43€

100€

Preu 1 Mes 109€ 81€

190€

Acollida Matí -> 15€ per setmana

Menjador càtering -> 35€ per setmana

 

DESCOMPTES:

10% de descompte en el 2n germà/ana (en els serveis de casal)

15% de descompte en el 3r germà/ana (en els serveis de casal)

 

COM FER LA INSCRIPCIÓ?

Per fer la inscripció del teu fill/a al Casal cal que omplis el formulari que trobaràs sota aquestes línies. T’expliquem com fer-ho:

 • Omple el formulari amb les dades de l’infant i dels responsables legals.
 • Omple les dades mèdiques de l’infant.
 • Selecciona els serveis i setmanes que vols inscriure el teu fill/a.
 • De cada setmana escollida se t’obra un desplegable. Selecciona, només si ho necessites els serveis extres (acollida matí, menjador…).
 • Marca les autoritzacions que acceptes (les que no, deixa-les sense marcar).
 • Accepta l’avís legal i l’acceptació de condicions.
 • Escull el mètode de pagament (Targeta Bancària o Transferència Bancària) + tràmit de pagament
 • Rebreu un correu electrònic amb la confirmació
 • Serveis esporàdics de només un dia s’haurà de notificar a la direcció del casal i abonar en efectiu a l’equip del casal (el dia abans).

 

DOCUMENTACIÓ

El primer dia de Casal, s’haurà de portar:

 • Fitxa d’inscripció impresa i signada.
 • Fotocòpia targeta sanitària infant.
 • Fotocòpia de carnet de vacunació al dia.
 • Certificat mèdic d’al·lèrgies o intoleràncies en cas d’haver posar en la inscripció que té alguna al·lèrgia o intolerància (si es tenen).
 • Fotocòpia carnet família nombrosa o monoparental en cas de ser-ho.

 

PROTOCOLS DE PAGAMENTS

Per tal de finalitzar el procés d’inscripció cal efectuar el pagament.

 • Amb Targeta: El propi formulari et redirigirà al formulari de pagament on hauràs d’introduir les dades de la targeta (número de la targeta, data de caducitat i codi de seguretat). Un cop fet rebràs un correu electrònic amb la confirmació de la reserva i el resum de les dades facilitades, els serveis contractats, etc.
 • Per transferència bancària: Rebràs un correu electrònic amb la confirmació de la reserva, el resum de dades facilitades, els serveis contractats, etc. En el mateix missatge s’indica el número de compte on efectuar la transferència i el concepte o indicacions que cal que hi constin. Un cop fet el pagament, caldrà fer arribar el comprovant de rebut per correu electrònic (casalsestiu@quiralia.cat).

 

RETORNS

Només es farà retorn de l’import (total o parcial) o de part d’ell en els següents casos:

 • Anul·lació de serveis per manca d’inscrits: S’abonarà l’import corresponent al servei anul·lat abans de l’inici del casal d’estiu.
 • Baixa per prescripció mèdica: es podrà cursar la baixa amb l’aportació d’un informe mèdic en el qual es posi de manifest la impossibilitat de realitzar cap activitat física. En aquest cas, es procedirà al prorrateig de la quota del preu públic en funció dels dies d’assistència al casal, respecte del dia que causi baixa.
 • Baixes justificades per causa sobrevinguda: es podrà causar baixa sense la generació de rebut en aquells casos per causes sobrevingudes i de força major (defuncions familiars, intervencions quirúrgiques, etc..), i el sol·licitant ho haurà d’acreditar documentalment.

Les devolució s’efectuarà mitjançant transferència bancària. Caldrà doncs, facilitar el número de compte bancari on fer el retorn,  mitjançant un document que enviarem per correu. Sense aquest document degudament signat  i retornat, no es farà la devolució.

 

REUNIÓ INFORMATIVA

El dimecres 19 de juny a les 18h es realitzarà la reunió informativa del casal en format presencial al Teatre Municipal d’Alp.

 

PER MÉS INFORMACIÓ

Trucant a Quiràlia en el Tel. 938514855 o escrivint un correu a casalsestiu@quiralia.cat

L’horari d’atenció telefònica és:

 • Dilluns, dimecres i divendres MATÍ: 11h a 13:30h.
 • Dimarts i dijous TARDA: de 15h a 17h.

Trucant a l’Ajuntament d’Alp en el Tel. 972890017

De l'1 juliol al 30 d'agost

De 3 a 12 anys

Escola Bac de Cerdanya

Mancomunitat Intermunicipal