Matricula'ten aquest curs Fer una consultadel curs
propers cursos

Càpsula formativa atenció a la diversitat: TDAH

Resum:

Actualment, l'alumnat que ens trobem dins les aules és molt divers, cadascú amb les seves particularitats i mancances. El Trastorn per Dèficit d'Atenció amb o sense Hiperactivitat (TDAH) és cada vegada més comú dins les nostres escoles i sovint no sabem com gestionar-lo.

Molts professionals de l'educació manifesten diverses dificultats amb les què es troben a l'hora d'atendre infants i adolescents que presenten problemes per concentrar-se o controlar el seu moviment o impulsos. En la majoria dels casos infants amb TDAH.

Aquest curs pretén oferir estratègies i consells als professionals de l'educació per tal de garantir que els infants amb necessitats educatives especials puguin assolir el màxim desenvolupament de les seves capacitats personals i educatives. El curs es distribueix en 2 blocs constituïts per una part teòrica i una de pràctica que permet posar en marxa els seus coneixements i habilitats.

El curs està pensat per a totes aquelles persones que volen tenir una aproximació inicial sobre aquest trastorn, de forma breu se n'expliquen les característiques i eines per a la intervenció amb infants i adolescents.

Dissenyat per:

Gemma López Pañella. Mestra i tècnica de Quiràlia.

Tipus del curs:

Online

Preu:

26,5 €

Horaris:

Fes el curs al teu ritme! Organitza i planifica les tasques a fer en funció de la teva disponibilitat horària, dins els terminis d'entrega establerts. Et permet flexibilitat horària. Es recomana connectar-se de forma regular i sistemàtica al portal.

Destinataris:

Persones interessades en conèixer més de prop què és el TDAH i com intervenir amb les persones que tenen aquest trastorn.

Objectius:

- Oferir informació pràctica i especialitzada sobre els infants amb TDAH i en la seva intervenció.
- Proporcionar una formació per identificar i valorar les diferències individuals dels infants TDAH.
- Dotar d'eines per poder dissenyar, desenvolupar i avaluar propostes d'intervenció ajustades a les necessitats educatives dels nens amb TDAH.
- Facilitar recursos materials per a poder utilitzar a les aules.

Continguts:

- Descripció del trastorn i detecció precoç
- Intervenció i recursos en les activitats educatives.

Titulació:

Títol propi de l'escola de formació Quiràlia

Observacions

En el cas que s'excedeixin els terminis d'entrega de les activitats, caldrà posar-se en contacte amb la tutoria del curs per valorar-ne les possibles diferents ocpions.
Es preveuen tutories individuals, si és que així ho demana l'alumnat.

Edicionsd'aquest curs
Del 5 al 12 de març de 2024
5 hores / 26,5 € / Online
Del 19 al 26 de març de 2024
5 hores / 26,5 € / Online
Del 26 de març al 2 d'abril de 2024
5 hores / 26,5 € / Online

Buscador de cursos

Utilitza el buscador per trobar fàcilment el curs que més t'interessa. Pots introduir directament el codi o bé seleccionar els paràmetres que t'interessin.          

*Posar les dates en el format dd-mm-aaaa