Juguem educant, eduquem jugant

Donem suport constant als mestres amb propostes de formació adaptades a les seves necessitats.

Juguem educant, eduquem jugant

Formem professionals del món del lleure per dotar-los de recursos, eines i tècniques per aplicar en el desenvolupament de la seva activitat laboral.

Juguem educant, eduquem jugant

Entenem l’educació com una eina de desenvolupament social i una capacitat permanent de les persones.

Juguem educant, eduquem jugant

Prioritzem els valors del respecte, el diàleg i la confiança.

Juguem educant, eduquem jugant

Organitzes una fira? Prepares la festa del barri? T’oferim col·leccions de jocs perquè petits i grans gaudeixin de la festa i d’hores de joc compartides.

Juguem educant, eduquem jugant

Treballem perquè grans i petits comparteixin un espai de joc lliure i creatiu a carrers, places i fires.

Quiràlia, juguem educant, eduquem jugant!

Aquesta és la nostra fòrmula. El joc, l’aprenentatge, les vivències, la descoberta i l'experimentació són bons vehicles per transmetre actituds, aptituds i valors als infants i joves. I també per aprendre tècniques, eines i recursos per al col·lectiu professional que treballa als casals d'estiu, les estades de colònies, les ludoteques, els menjadors escolars, les jornades del joc, les activitats de lleure...

Els cursos oficials de monitor i director en el lleure que fem des de Quiràlia, així com els cursos d'especialització en el lleure i els cursos per a mestres i professors, són espais de formació per compartir, aprendre i transmetre coneixements, vivències, experiències i continguts de l'educació en el lleure.

Les diferents col·leccions de jocs gegants, dissenyades i produïdes a mida per l'equip multidisciplinar de Quiràlia, dinamitzen les activitats d'animació familiar de les festes majors, fires, escoles, ludoteques, biblioteques, esdeveniments, trobades i reunions familiars.

Accés al portal de formació

Identifica't